Pronađite inspiraciju u indijskoj uličnoj hrani i napravite sami svoj recept.
Sastojci:
- 70 g brašna
- 50 ml vode
- 250 g griza
- 200 g kuvanog leblebija
- 100 g tunjevine ili skuše u konzervi
- 1/2 crnog luka
- 1/2 limuna
Priprema:
Pomešajte brašno, griz i vodu, pa umesite testo. Pokrijte krpom i ostavite da odmori 10 minuta. U posudi pomešajte kuvane leblebije ili iz konzerve, tunjevinu ili skušu u komadićima i secakni crni luk. Isedite limun i promešajte.
Testo podelite na 2 dela, pa razvaljajte. Napravite krugove modlom. Ispržite testo u dosta ulja. Kada se isprži testo će se naduti, pa malo probušite sredinu i stavite fil.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno