Pica je svima omiljeno jelo, a ako vam se često desi da vam preostane hleba nemojte ga bacati iskoristite ga umesto podloge. Jednostavno i brzo ćete dobiti doručak ili večeru, a i nećete bacati hranu. Ukućani će posebno biti oduševljeni ovim jelom.
Sastojci:
- 12 kriški starog hleba
- 200 g kačkavalja
- 100 g šunke
- 100 g slanine
- 100 g šampinjona
- 4 kašike kečapa ili pelata
- 2 jajeta
- 1 čaša pavlake
- masline
- origano
Priprema:
U veći pleh koji ste prethodno podmazali sa malo ulja ili margarina, poređajte hleb. Umutite cela jaja sa pavlakom i time premažite hleb, pa preko stavite kečap. Odozgo poređajte šunku, slaninicu i pečurke, pa preko svega narendajte kačkavalj. Po želji stavite masline i origano. Pecite na 200 C nekih 20-ak minuta.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus