1. Zagrejte rernu, pa na pleh obložen papirom za pečenje, stavite iseckan brokoli, začinite i ostavite da se peče par minuta.
2. Dodajte pečurke i paprike i pomešajte sa brokolijem, ostavite u rerni da se peče još desetak minuta.
3. Za to vreme u posudi pomešajte majonez i iseckani luk kojim ćete premazati hleb.
4. Gotovo povrće takođe postavite na hleb, kao i sir, i vratite u rernu da se zapeče.
5. Kada se sir istopi i poprimi braon boju, vaši brusketi su gotovi.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus