Za laganiji ručak spremite zapečenu ribu. Kupite filete, a zatim ih uvaljajte u smesu sa sirom i začinima, pa ispecite u rerni. Poslužite je sa krompir salatom, ali i američka kupus salata se odlično slaže sa ovim jelom. Filete možete da kupite koje volite, ali isto tako ako znate da očistite ribu, možete da kupite celu.
Sastojci:
- 1 kašičica soli
- 1/2 kašičice bibera
- 1 kašičica suvog belog luka
- malo mirođije
- 80 g sira
- 4 riblja filea (po želji)
- maslinovo ulje
Priprema:
Sipajte začine, seckanu mirođiju i rendani sir u posudu. Promešajte, pa uvaljajte ribu koju ste prethodno premazali sa maslinovim uljem. Stavite na pek papir i pecite na 180°C oko 15 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus