Piletinu svi obožavaju, pa sada prirpemite i odlično predjelo od belog mesa. Piletina se urola u pršutu, a napuni se tikvicama, parmezanom i mocarelom. Nikad bolji ukus, a zalogaji su sitni i mogu da se posluže kao predjelo na slavama ili rođendanima. Ne postoji osoba koja će odbiti da proba, a vama neće trebati puno truda da napravite.
Sastojci:
- 1 tikvica
- 300 g pilećeg filea
- 100 g mocarele
- 50 g parmezana
- 100 g pršute
Priprema:
Na providnu foliju stavite pršutu, a preko nje tanke šnicle belog mesa. Posolite i pobiberite. Na jedan kraj stavite rendanu tikvicu, a preko parmezna. Zatim poređajte kuglice mocarele preko i urolajte. Stavite u kalup obložen pek papirom i premažite uljem. Pecite na 180°C oko 40 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus