Piletinu svi obožavaju, pa sada prirpemite i odlično predjelo od belog mesa. Piletina se urola u pršutu, a napuni se tikvicama, parmezanom i mocarelom. Nikad bolji ukus, a zalogaji su sitni i mogu da se posluže kao predjelo na slavama ili rođendanima. Ne postoji osoba koja će odbiti da proba, a vama neće trebati puno truda da napravite. 

Sastojci:

  • 1 tikvica 
  • 300 g pilećeg filea 
  • 100 g mocarele 
  • 50 g parmezana 
  • 100 g pršute

Priprema:

Na providnu foliju stavite pršutu, a preko nje tanke šnicle belog mesa. Posolite i pobiberite. Na jedan kraj stavite rendanu tikvicu, a preko parmezna. Zatim poređajte kuglice mocarele preko i urolajte. Stavite u kalup obložen pek papirom i premažite uljem. Pecite na 180°C oko 40 minuta.