Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PILEĆI RAŽNJIĆI KAO SA ROŠTILJA: U kućnim uslovima pripremite majstorsko meso koje će se odmah razgrabiti

Malo drugačiji pileći ražnjići iz tiganja, toliko sočni kao da su pečeni na roštilju.

 Pileći ražnjići iz tiganja Izvor: Pritnscreen/YT/ Kazan

Osnovni recept za ražnjiće verujem da svi znamo, međutim ovo je jedno od onih jele koje možete pripremati na više načina. Ražnjići od dve vrste pilećeg mesa, pečeni u tiganju, a opet toliko ukusni i sočni kao da su upravo "sišli" sa roštilja. Mogu biti odličan ručak uz neki prilog, a takođe mogu da posluže i kasnije za večeru. 

Sastojci:

  • 600 g pilećih bataka (bez kostiju)
  • 300 g pilećih prsa
  • 1 crni luk
  • 1 sveža paprika
  • so, biber, aleva paprika
  • svež peršun

Možda će vas zanimati

Priprema:

Meso iseći na kockice, ubaciti u blender i samleti. Papriku sa lukom takođe samleti u blenderu. Sve pomešajte sa mesom, dodajte sitno seckani peršun, začinite po ukusu i ostavite u zamrzivač nekih pola sata. Kada se steglo oblikovati i stavljati na ražnjić. Peći u zagrejanom tiganju sa svih strana dok ne dobiju rumenu koricu.

Izvor: Stvar ukusa

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

pročitajte još:

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti