Šta je ručak ako nema piletine. Jeftino meso koje je zdravo, ali i praktično za pripremu. Sada možete da napravite u slatkastom sosu od meda. Ono što je primamiljivo kod ovog recepta, sem brze pripreme je i to što sve sastojke možete da nađete u vašem špajzu. Uz belo meso možete da poslužite salatu, ali i krompir ili testeninu.
Sastojci:
- pileći file
- 5 čenova belog luka
- 3 kašike meda
- 1 kašika sirćeta
- 20 g putera
- 1 kašika ulja
- so, biber, majčina dušica
Priprema:
Posolite i pobiberite meso, pa ga ispecite u tiganju u kojem ste zagrejali kašiku ulja. Dodajte puter u sredinu tiganja. Sipajte i majčinu dušicu. Tamo gde ste stavili puter da se otopi dodajte beli luk koji ste izgnječili. Ostavite tako nekih minut, a zatim dodajte med i sirće. Pržite još nekih 3 minuta na laganoj vatri.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus