Umesto da samo ispohujete belo meso, vi ga urolajte u šunku, a napunite ga sirom i paradajzom. Ukus je bogatiji zbog punjenja i dovoljno je da se posluži samo sa parčetom hleba. Ako želite i prilog neprevaziđeni pire krompir je odlična ideja. Možete da servirate i za subotnji ručak. Garantujemo da će najmlađi obožavati ovo jelo i da će olizati tanjir. Posle se počastite ukusnim kolačem bez pečenja.
Sastojci:
- 100 g praške šunke
- 300 g pilećeg filea
- 120 g sira
- 100 g paradajza
- 2 jajeta
- 120 g prezli
Priprema:
Meso isecite na šnicle, pa izlupajte i posolite i pobiberite. Na šunku stavite meso, pa sir i preko kolut paradajza. Urolajte. Uvaljajte u umućena jaja, pa u prezle i stavite u tepsiju. Pecite na 180°C oko pola sata.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus