Umesto da samo ispohujete belo meso, vi ga urolajte u šunku, a napunite ga sirom i paradajzom. Ukus je bogatiji zbog punjenja i dovoljno je da se posluži samo sa parčetom hleba. Ako želite i prilog neprevaziđeni pire krompir je odlična ideja. Možete da servirate i za subotnji ručak. Garantujemo da će najmlađi obožavati ovo jelo i da će olizati tanjir. Posle se počastite ukusnim kolačem bez pečenja

Sastojci:

  • 100 g praške šunke 
  • 300 g pilećeg filea 
  • 120 g sira 
  • 100 g paradajza 
  • 2 jajeta 
  • 120 g prezli 

Priprema:

Meso isecite na šnicle, pa izlupajte i posolite i pobiberite. Na šunku stavite meso, pa sir i preko kolut paradajza. Urolajte. Uvaljajte u umućena jaja, pa u prezle i stavite u tepsiju. Pecite na 180°C oko pola sata. 

Izvor: Stvar ukusa