Neobični ražnjići od piletine i luka koje poređate u teglu i zapečete u rerni. Poslužite sa hrskavim krompirom iz rerne ili nekom salatom po vašem izboru.
Sastojci:
- 600 g bataka bez kostiju
- 3 crna luka
- 150 g kisele pavlake
- 1 kašičica začinske paprike
- 1 kašičica bibera
- 1 kašičica soli
Priprema:
Meso isecite na sitnije komade, a luk isecite na kolutove. Pomešajte, pa dodajte pavlaku i začine. Dobro promešajte i marinirajte pola sata. Zatim štapiće za ražnjiće malo pokvasite, pa stavite komad mesa, pa komad luka i tako do kraja. U teglu poređajte meso. Pokrijte alu folijom i pecite u rerni na 180°C oko sat vremena.
Izvor: Stvar ukusa
Patlidžan sa belim lukom po španskom receptu
Kako da napravite osvežavajući krem od jagoda
Salata od svežih krastavaca sa krem sirom
Lagani rižoto sa zelenim povrćem
Sočivo sa tikvicama za 30 minuta