Ukoliko vam je ponestalo ideja za ručak, evo načina kako da osvežite bajat hleb i napravite kompletan obrok za celu porodicu. Sa pripremom i pečenjem vam treba ukupno pola sata, a sve možete nabaviti za oko 400 dinara. Punjeni hleb poslužen uz domaću supu ili paradajz čorbu biće pravi gurmanski užitak.

Sastojci:

  • 1 vekna hleba
  • 2 jajeta
  • 1 struk praziluka
  • 2 kobasice ili 200 g nekog suvomesnatog proIzvoda
  • 100 g kačkavalja
  • Kečap
  • Origano

Priprema:

Odsecite gornji deo vekne i izdubite sredinu hleba. Hleb može biti i svež i bajat. Dodajte kečap, seckane kobasice, luk i rendani sir. Prelijte umućenim jajima i dodajte rendani sir i origano. Stavite u pleh obložen pek papirom. Pecite u zagrejanoj rerni na 190 ° C 20 minuta.

Izvor: Stvar ukusa