Nemate hleb, a ne želite da idete do radnje, a mrzi vas i da mesite. Postoji jednostavno rešenje koje će vas oduševiti. Sve što treba da uradite je da bajat hleb prelijete bujonom i ispečete na roštilju ili tiganju. Nema nikakve muke niti puno utrošenog vremena, a ukus je neverovatan.
Sastojci:
- bajat ili svež hleb
- pileći bujon
Priprema:
Hleb isecite na kriške, pa umočite ili kutlačom sipajte pileći bujon i ispecite na roštilju. Ako nemate spreman bujon, u ključaloj vodi rastvorite kocku supe, pa to iskoristite.
Pročitajte i kako da napravite domaću kocku supe.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem