Nemate hleb, a ne želite da idete do radnje, a mrzi vas i da mesite. Postoji jednostavno rešenje koje će vas oduševiti. Sve što treba da uradite je da bajat hleb prelijete bujonom i ispečete na roštilju ili tiganju. Nema nikakve muke niti puno utrošenog vremena, a ukus je neverovatan.
Sastojci:
- bajat ili svež hleb
- pileći bujon
Priprema:
Hleb isecite na kriške, pa umočite ili kutlačom sipajte pileći bujon i ispecite na roštilju. Ako nemate spreman bujon, u ključaloj vodi rastvorite kocku supe, pa to iskoristite.
Pročitajte i kako da napravite domaću kocku supe.
Izvor: Stvar ukusa
Tradicionalni norveški uštipci sa suvim grožđem i jabukama
Najlepša torta sa kafom i čokoladom
Brzi mafini od speltinog brašna sa kobasicom
Starinski recept za medenu pitu
Jednostavan juneći gulaš