Nemate hleb, a ne želite da idete do radnje, a mrzi vas i da mesite. Postoji jednostavno rešenje koje će vas oduševiti. Sve što treba da uradite je da bajat hleb prelijete bujonom i ispečete na roštilju ili tiganju. Nema nikakve muke niti puno utrošenog vremena, a ukus je neverovatan.
Sastojci:
- bajat ili svež hleb
- pileći bujon
Priprema:
Hleb isecite na kriške, pa umočite ili kutlačom sipajte pileći bujon i ispecite na roštilju. Ako nemate spreman bujon, u ključaloj vodi rastvorite kocku supe, pa to iskoristite.
Pročitajte i kako da napravite domaću kocku supe.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus