Ovo je jedno od onih jela koje mogu da se služe u svakoj prilici. Možete ih služiti kao predjelo na nekoj proslavi, za večeru, ali i kao prilog uz neko meso. Ima mnogo primena, a ne treba vam puno namirnica. Napravite i vi neobične mafine, koje možete da poslužite i sa nekoliko različitih umaka za veći užitak.
Kada ste završili sa pripremom odmah složite sudove u mašinu za pranje sudova, a rernu bez ribanja očistite odmah posle upotrebe. Tako će vas uvek čekati čista kuhinja i imaćete manje posla.
Sastojci:
- 300 g krompira
- 1 crni luk
- 70 g tvrdog sira
Priprema:
Ogulite i operite krompir, pa izrendajte. Crni luk sitno iseckajte. Propržite prvo luk, pa dodajte i krompir. Zatim ostavite da se ohladi. Zatim dodajte začine po želji i rendani sir. Kašikom sipajte u kalup za mafine i pecite na 180°C nekih 10 minuta.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem