Ako imate bajatog hleba kod kuće dodajte još par sastojaka i napravite fantastične pljeskavice. Omekšajte hleb u mleku, pa dodajte jaja i krem sir i vaša smesa je gotova. Treba vam sve ukupno 15 minuta. Služite sa jogurtom ili šunkom, kajmakom i paradajzom. 

Ako niste znali paradajz je odličan za naš organizam i zato ga treba jesti što više. Saznajte koje sve benefite ima ovo povrće na vaše telo. 

Sastojci:

  • tost hleb
  • 350 ml mleka 
  • šaka susama, ne puna 
  • 430 g krem sir 
  • 5 jaja 

Priprema:

Hleb izdrobite, pa sipajte mleko preko. Izdrobite da dobijete kašastu smesu, pa dodajte jaja, susam, krem sir i začine po želji. Dobro sjedinite. Sipajte kašikom, malo oblikujte da bude kao pljeskavica i ispecite na vrelom ulju. 

Izvor: stvarukusa.rs