Ovo je odlična ideja za doručak ili večeru, ali i ako niste raspoloženi da pravite neki specijalan ručak. Pečenje sendviča će vam oduzeti 15 minuta, a prirpema mnogo manje. Bolje je i od prženica, kao i od tost sendviča. Ako ipak želite standardni ručak, a ovaj recept da pripremite za večeru, onda pročitajte kako da napravite ćufte u paradajz sosu sa pire krompirom.
Sastojci za 6 osoba:
- 2 velika jajeta
- 18 kriški hleba
- 6 kriški šunke
- 200 g sira
- 270 ml mleka
- prezle
Priprema:
Umutite jaja sa mlekom i posolite. Umočite 6 kriški hlreba i smesu sa jajaima i stavite ih u posudu za pečenje. Stavite 3 kriške šunke i polivnu sira (100 g), preko stavite još 6 kriški hleba umočenih u smesu sa jajima. Dodajte preostalu šunku i sir, a poslednji sloj neka bude hleb umočen u smesu sa jajima. Pospite sa prezlama i malo nauljite, pa pecite na 200°C nekih 15 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus