Ovo je odlična ideja za doručak ili večeru, ali i ako niste raspoloženi da pravite neki specijalan ručak. Pečenje sendviča će vam oduzeti 15 minuta, a prirpema mnogo manje. Bolje je i od prženica, kao i od tost sendviča. Ako ipak želite standardni ručak, a ovaj recept da pripremite za večeru, onda pročitajte kako da napravite ćufte u paradajz sosu sa pire krompirom

Sastojci za 6 osoba: 

  • 2 velika jajeta 
  • 18 kriški hleba
  • 6 kriški šunke
  • 200 g sira
  • 270  ml mleka 
  • prezle

Priprema:

Umutite jaja sa mlekom i posolite. Umočite 6 kriški hlreba i smesu sa jajaima i stavite ih u posudu za pečenje. Stavite 3 kriške šunke i polivnu sira (100 g), preko stavite još 6 kriški hleba umočenih u smesu sa jajima. Dodajte preostalu šunku i sir, a poslednji sloj neka bude hleb umočen u smesu sa jajima. Pospite sa prezlama i malo nauljite, pa pecite na 200°C nekih 15 minuta.