Belo meso nije mnogo skupo, a može da se priprema na najrazličitije načine. Pohovano je najpopularnije i vole ga i mlađi i stariji, a mi vam donosimo recept za belo meso punjeno sirom i pavlakom koje se peče u rerni pola sata. Možete da ga poslužite za večeru, a toliko je ukusno da kada jednom probate stalno ćete praviti. 

  • Sastojci:
  • 180 g tvrdog sira 
  • 1 čen belog luka 
  • 1 kašika pavlake 
  • peršun 
  • 1 paradajz 
  • 500 g pilećeg filea 

Priprema: 
Sir izrendajte, pa pomešajte sa mlevenim belim lukom, seckanim peršunom, pavlakom i dobro sjedinite. Meso presecite po sredini, ali ne do kraja, pa otvorite. Posolite i pobiberite, pa sipajte smesu sa sirom po sredini. Zatvorite meso. Pek papir malo nauljite, pa presavijte. Stavite meso na sredinu i papir podignite na gore i zatvorite ivice. Treba da napravite kao brodić. Stavite u pleh i meso pospite rendanim sirom. Poređajte preko paradajz, pa pospite još malo sira. Pecite na 180°C oko 35 minuta. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE