Paprike ste do sada punili sa različitim filovima, pa probajte da napunite i paradajz. Ukus je provereno dobar, a priprema još lakša nego pre. Mešavina jaja, fete i slanine je dobitna kombinacija. Ovo je odlično predjelo za rođendane, mrsne slave, ali i praznike. Takođe, možete jesti i za večeru, a ako vam je potrebno uzmite i lepinju.
Sastojci:
- 8 jaja
- 8 paradajza
- 2 čena belog luka
- malo izmrvljene fete
- malo iseckane slanine
Priprema:
Paradajz operite, izdubite i na dnu malo isecite da može uspravno da stoji. Posolite, pobiberite i dodajte baš malo usitnjenog belog luka. U svaki paradajz sipajte po jedno jaje, pa preko pospite izmrvljenom fetom i na vrh stavite komadiće slanine. Na dno vatrostalne činije sipajte malo ulja, poređajte punjene paradajze i pecite u rerni zagrejanoj na 230°C, oko 10-15 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus