Ne morate više da prljate puno sudova, ako želite da napravite pohovani karfiol. Sve što je potrebno da uradite je da ispasirate povrće, a zatim dodajte i ostale sastojke, napravite pljeskavicu i ispržite. Brzinski napravite obrok koji možete da poslužite sa salatom i parčetom hleba.
Sastojci:
- 1 manji karfiol
- 100 ml vode
- 1 jaje
- prezle
- 1 čaša brašna
Priprema:
Skuvajte karfiol, a zatim napravite pire od njega. Dodajte mu vodu, jaje, brašno i prezle. Sve lepo sjedinite i napravite krokete i pržite.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus