Ovako pripremljen krompir odličan je kao dodatak mesu, a možete ga jesti i kao poseban obrok uz salatu. Sve što treba da uradite je da izrendate krompir i pomešate ga sa parmezanom, lukom i jajima.
Sastojci:
- 3 glavice luka
- 800 g krompira
- 2 šake parmezana
- 2 jajeta
- maslinovo ulje
- so
Priprema:
Crni luk iseckajte i propržite na maslinovom ulju. Krompir ogulite, operite i izrendajte. Dodajte mu propržen luk, parmezan i jaja. Promešajte i posolite. Sipajte u vatrostalnu posudu, poravnajte. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 50 minuta. Služite toplo.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus