Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salata od pasulja

Ova salata se servira hladna, a možete je poslužiti i sa svežim ili barenim povrćem - kupusom, cveklom ili krastavcem.

  Izvor: Profimedia/Shutterstock

Pasulj držite potopljen u vodi nekoliko sati, prokuvajte u novoj slanoj vodi do ključanja, procedite, nalijte novu vodu, posolite i skuvajte ga da se ne raspadne. Ponovo procedite, i u vreli pasulj dodajte luk sečen na rebarca i praziluk, izmešajte, začinite sirćetom, biberom i sitno seckanim persunovim listom. 


Sastojci:

200 g pasulja
manja glavica luka
jedan praziluk
jabukovo sirće
peršun
so, biber

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti