Služite supu uz kašičicu pavlake ili sa krutonima.
Sastojci:
- 400 g praziluka
- 200 g krompira
- 1 l supe
- 1 čen belog luka
- 50 ml slatke pavlake
- so
- biber
- puter
Priprema:
Na puteru prodinstajte isečeni praziluk i beli luk i začinite. Posle 5 minuta dinstanja dodajte supu i krompir isečen na kocke. Kuvajte dok krompir ne omekša. Štapnim mikserom izmiksajte i vratite na vatru. Dodajte slatku pavlaku i pustite da se kuva 1-2 minuta.
*Ako nemate štapni mikser, možete u blenderu usitniti.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus