Kako biste karfiol, batat ili prokelj učinili još ukusnijim napravite jednostavan preliv koji će popraviti ukus skoro svakom povrću. Dobro je poznato kako je poh nezdrav, ali je i jedan od omiljenih načina pripreme hrane.
Sada sa ovim prelivom napravite nešto najsličnije pohovanom povrću. Sve što treba da uradite je da istopite puter u tiganju i da dodate prezle i muskatni oraščić. Kratko propržite i onda sipajte preko kuvanog povrća po vašem izboru. Jednostavno, lako i brzo do najukusnijeg jela.
Posle korišćenja operite tiganj pomoću kesice čaja bez puno muke i učinite da izgleda kao nov.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem