Belo meso je odličan izvor proteina, a pogodono je za sve koji drže dijetu jer ako se griluje ili skuva neverovatno je zdravo. Postoji milion načina pripreme, ali isto tako morate da vodite računa jer piletina često ispadne suva, pogotovo ako se sprema u rerni. Postoje 2 trik sastojka koji će meso učiniti neverovatno sočnim.
Kako ne bi ispalo gumeno i suvo, sirovo belo meso premažite kečapom i pavlakom. Odnos pavlake i kečapa treba da bude jednak. Nakon toga samo ispecite meso i dobićete pravi gurmanski obrok kojem niko neće odoleti.
Izvor: Stvar ukusa
KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
Prolećna salata od šargarepe i suvog grožđa
Brza čorba bez mesa
Kolačići prepuni čokoladnog fila
"Maštovito proleće" za pamćenje: Deca uživala u sportskim igrama, kreativnim radionicama...
Recept za najlakše piroške – bez prženja u ulju, bez kvasca, gotove za 20 minuta