Belo meso je odličan izvor proteina, a pogodono je za sve koji drže dijetu jer ako se griluje ili skuva neverovatno je zdravo. Postoji milion načina pripreme, ali isto tako morate da vodite računa jer piletina često ispadne suva, pogotovo ako se sprema u rerni. Postoje 2 trik sastojka koji će meso učiniti neverovatno sočnim.
Kako ne bi ispalo gumeno i suvo, sirovo belo meso premažite kečapom i pavlakom. Odnos pavlake i kečapa treba da bude jednak. Nakon toga samo ispecite meso i dobićete pravi gurmanski obrok kojem niko neće odoleti.
Izvor: Stvar ukusa
KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus