Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBAVEZNO MARINIRAJTE BELO MESO AKO PEČETE U RERNI: Neće biti suvo, a tajna je u 2 trik sastojka

Autor Sanja Belinić

Ova 2 sastojka svi imaju kod kuće, a učiniće belo meso neverovatno sočnim.

 Kako se marinira belo meso da ne bude suvo Izvor: Shutterstock

Belo meso je odličan izvor proteina, a pogodono je za sve koji drže dijetu jer ako se griluje ili skuva neverovatno je zdravo. Postoji milion načina pripreme, ali isto tako morate da vodite računa jer piletina često ispadne suva, pogotovo ako se sprema u rerni. Postoje 2 trik sastojka koji će meso učiniti neverovatno sočnim. 

Možda će vas zanimati

Kako ne bi ispalo gumeno i suvo, sirovo belo meso premažite kečapom i pavlakom. Odnos pavlake i kečapa treba da bude jednak. Nakon toga samo ispecite meso i dobićete pravi gurmanski obrok kojem niko neće odoleti. 

Izvor: Stvar ukusa 

KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti