1. Rernu ugrejte na 180 C.
2. U velikoj posudi pomešajte brašno, sodu bikarbonu i so. U posebnoj posudi umutite puter i šećer, a zatim dodajte umućena jaja i ispasirane banane i sve dobro promešajte. Smesu sa bananma dodajte brašnu i sve promešajte dok se dobro ne sjedini. Smesu sipajte u pouljen pleh.
3. Pecite u zagrejanoj rerni oko sat vremena. Kada je pečen, ostavite hleb da se ohladi oko 1'0 minuta, pa ga tek tad izvadite iz pleha.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus