1. Umutiti sastojke za biskvit. Pola mase sipati u okrugli nauljen pleh i ispeći na 180 stepeni (oko 15 minuta). Ispeći i drugu koru.


Sastojci:

Za biskvit:
6 jaja
6 kašika šećera
6 kašika brašna
4 kašičice praška za pecivo
2 kašike soka od pomorandže ili limuna

Za fil:
3 pudinga od vanile
2 žumanca
200g putera
200 g margarina
200g šećera
1 šlag
1 l mleka

2. U mleko ukuvati umućena žumanca i puding. Ostaviti smesu da se ohladi. Puter i margarin penasto umutiti sa šećerom. Pomešati ove dve smese.

3. Vratiti obe kore u ohlađen pleh. Polako oštrim nožem iseći trouglove (krug prvo preseći na pola, pa na četvrtine, pa svaku četvrtinu još na tri dela. Ukupno treba da bude 12 parčadi.

4. Skloniti gornju isečenu koru, sipati fil, pa vratiti gornju koru (parče po parče). Paziti da se parčad na gornjoj i donjoj kori poklapaju kako bi se lakše vadila (najlakše je filom na ivici pleha staviti tačkice i između njih slagati gornji red trouglića). Na kraju posuti prah šećerom.