1. Umutiti sastojke za biskvit. Pola mase sipati u okrugli nauljen pleh i ispeći na 180 stepeni (oko 15 minuta). Ispeći i drugu koru.
2. U mleko ukuvati umućena žumanca i puding. Ostaviti smesu da se ohladi. Puter i margarin penasto umutiti sa šećerom. Pomešati ove dve smese.
3. Vratiti obe kore u ohlađen pleh. Polako oštrim nožem iseći trouglove (krug prvo preseći na pola, pa na četvrtine, pa svaku četvrtinu još na tri dela. Ukupno treba da bude 12 parčadi.
4. Skloniti gornju isečenu koru, sipati fil, pa vratiti gornju koru (parče po parče). Paziti da se parčad na gornjoj i donjoj kori poklapaju kako bi se lakše vadila (najlakše je filom na ivici pleha staviti tačkice i između njih slagati gornji red trouglića). Na kraju posuti prah šećerom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus