Viktorija Bauen (29) je majka dvoje dece koja se tokom prve trudnoće ugojila. Ona je rešila da promeni način ishrane i na svom Instagram profilu je podelila priču o tome kako je smršala.

"Moje samopouzdanje palo je na nulu, kako je igla na vagi išla ka sve većim brojevima. U jednom trenutku imala sam 120 kilograma. Stalno sam naručivala hranu, masnu, začinjenu, nisam kuvala kod kuće. Dnevno sam jela porodično pakovanje čokolade", ispričala je ona.

Prekretnica je bila kada je spoznala da zbog prekomerne kilaže ne može da potrči za decom. Viktorija je tada da promeni svoj način ishrane i da se posveti zdravom životu. Počela je da priprema obroke pune proteina, zdravih ugljenih hidrata i svežeg povrća.

Ranije je, kaže, preskakala doručak i to je bila velika greška. Pila je samo kafu na prazan stomak, a danas jede ovsenu kašu s voćem. Preko dana gricka voće ili napravi zdravi smuti, ruča piletinu s povrćem i večera govedinu, ribu ili salatu.

Njeni rezultati su neverovatni, a uverite se i na slici ispod.

View this post on Instagram

A post shared by VICTORIA BOWEN 🌸 (@tor.gets.fit)

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: mondo.rs/stvarukusa.rs