1. Sveže maline propasirajte, ocedite sok, dodajte šećer i uz mešanje zagrevajte na tihoj vatri, da se šećer dobro istopi, ali pazeći da masa ne provri.
Sastojci:
litar sveže isceđenog soka od malina 1.400 g šećera
2. Kada se šećer istopi, sipajte sirup u čiste, suve flaše, i zatvorite hermetički.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus