1. Maskarpone sir, pavlaku, šećer i vanilu stavite u veliku posudu i sve sastojke dobro umutite električnim mikserom. Zatim, posebno pomešajte jagode, vodu i sirće. Stavite svaki keks u ovu mešavinu i držite nekoliko sekundi.


Sastojci:

trećina šolje marmelade od jagoda

četvrtina čaše vode

mala kašičica sirćeta

pola čaše slatke pavlake

jedna šolja Maskarpone sira

pola čaše šećera

mala kašičica ekstrakta vanile

2 šolje iseckanih jagoda

24 plazma keksa ili piškota

2. Keks naređajte na dno posude za pečenje da bi se dobio prvi sloj tiramisua. Premažite keks maskarpone kremom i naređajte iseckane jagode. Ponovite postupak sa ostatkom sastojaka.

3. Tiramisu će biti još ukusniji ako odstoji u frižideru najmanje 8 sati, dok keks ne upije sav sok od svežih i mirisnih jagoda.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: zenskimagazin.rs