Kada vam se jede nešto slatko, napravite ledene kocke.

Sastojci za patišpanj:

6 jaja

6 kašika šećera

2 kašike kakaoa

9 kašika brašna

Fil:

1/2 l mleka

7 kašika brašna

7 kašika šećera

Preliv:

2 šolje šećera

1 šolja vode

Priprema:

Sastojke za patišpanj umutiti i ispeći u đuvečari.

Sastojke za fil umutiti i skuvati pa kada se ohladi dodati penasto umućen margarin sa 100 g šećera.

Može se umešati i jedna umućena slatka pavlaka.

Skuvati preliv i preliti ga preko ispečene kore. Preko beli fil pa glazura od čokolade.

Ostavite da se stegne u frižideru, pa isecite na kocke i poslužite!

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: Lepa&Srećna