Dekorište tortu po vašoj želji i poslužite ukućanima.
Sastojci:
- 300 g mlevene plazme
- 1.5 dcl soka od narandže
- 125 g putera
- 100 g šećera u prahu
- šaka oraha
- šaka mrvica bele čokolade
Priprema:
Plazmu i sok sjedinite i ručno promešajte. Puter sobne temperature najpre ugnječite viljuškom, a zatim ga mikserom dobro umutite sa šećerom u prahu. Sve sjedinite, pa dodajte prethodno mlevene orahe i mrvice čokolade. Smesu utisnuti u kalup prečnika 17 cm i ostavite dva sata da se dobro rashladi i učvrsti u frižideru. Umutite šlag, nafilujte, pa opet vratite u frižider na hlađenje.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicai – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: nismokodkuce
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus