1. Ulupajte belanca sa šećerom, dodajte žumanca jedno po jedno i na kraju brašno.
2. Istopite maslac i polako ga dodajte masi.
3. Pre pečenja u tiganj stavite malo maslaca, sipajte testo za palačinke i pecite.
4. Kad je donja strana pečena, gore sipajte malo maslaca i okrenite palačinku. Kad je pečeno i sa druge strane, pospite odozgo šećerom, poklopite palačinku i stavite na tacnu sa kuglama sladoleda i prelivom od čokolade.
Napomena: Umesto sladoleda možete staviti i umućenu slatku pavlaku.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus