Uz pomoć ovog trika ćete lakše uživati u zdravom limunovom soku.
Ako je i vama potrebno čak 4 limuna da iscedite pola čaše citrusnog soka, ovaj trik će vam dobro doći i od manje limuna možete dobiti više soka.
Jednostavno zagrevajte limun u mikrotalasnoj rerni oko 15-20 sekundi, a zatim ga izvadite i ostavite da se hladi jedan minut. Nakon toga prepolovite limun i iscedite ga. Bićete oduševljeni količinom soka koju ćete dobiti.
Pogledajte i 5 zdravstvenih problema koje može rešiti limunada
Zagrevanjem limuna, ili bilo kog drugog citrusa, unutrašnjost se polako opušta i tečnost će se lakše iscediti.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus