1. Sve sastojke pomešati, umutiti prvo kašikom, a posle završiti rukama.
2. Staviti na pobrašnjen sto i podeliti testo na 6 loptica, staviti u tepsiju pa u rernu zagrejanu na 200 stepeni.
3. Peći oko 10 minuta. Ispečene hlebčiće vaditi mokrim rukama - "umiti" svaku, pa ostaviti da se malo prohlade.
Izvor: Kuhinja i ideje / svezazenu.work
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus