1. Za testo mleven keks pomešajte s maslacem i hladnim mlekom. Masu razvijte u modlu sa stranicama koje se otvaraju. 


Sastojci:

300 g mlevenog keksa
125 g maslaca
1 dl mleka
300 g krem-sira
200 g šećera
čaša kisele pavlake
250 ml Moja Kravica Kuhinjica slatke pavlake
500 g smrznutog šumskog voća
1,5 kesica želatina

2. Za prvi fil umutite krem-sir s polovinom šećera i kiselom pavlakom, i na kraju dodajte umućenu slatku pavlaku. Fil sipajte preko već napravljene kore. Stavite u frižider da se stegne.

3. Za drugi fil šumsko voće prokuvajte s ostatkom šećera i dodajte želatin koji ste prethodno pomešali s malo soka koje je pustilo voće dok se odmrzavalo. Prohlađenu smesu prelijte preko fila od sira. Kad se želatin stegne, skinite stranice modle.