1. Jabuke oljuštiti, izvaditi koštice i iseći na kockice.
2. Pripremiti sirup od šećera, vode i soka od limuna. Kad sirup počne da vri, dodati jabuke.
3. Kada su jabuke skuvane, izvaditi ih, a sirup ostaviti da se kuva dok se ne dobije karamel. Karamel sosom preliti kuvane jabuke.
4. Poslasticu ukrasiti seckanim i proprženim bademima.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus