1. Umutite jaja i šećer, postepeno dodajte ulje i jogurt, na kraju brašno i prašak za pecivo.
2. Ulijte smesu u podmazan pleh i poslažite narendane jabuke.
3. Pecite 25 minuta u zagrejanoj rerni na temperaturi od 175 stepeni. Deset minuta pred kraj pečenja pospite kolač šećerom i vratite u rernu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus