1. Zagrejte malo ulja u tiganju i ispecite na njemu paprike. Nakon toga, ostavite ih da se ocede od ulja, a za to vreme prokuvajte sirće, ulje i so i ohladite ih.
2. Svaku papriku ponaosob umočite u smesu, stavite u teglu i pospite po njoj iseckanog belog luka i peršuna.
3. Kada dođete do vrha tegle, nalijte preko paprika preostalo sirće i zatvorite je.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus