1. Ovsenim pahuljicama dodati šoljicu vode pa ih prokuvati.
2. Nakon što ste ih prokuvali, dodati kašiku posnog sira i meru proteina surutke, pa promešati.
3. Jabuku i bananu umutiti u blenderu do glatke smese.
4. U posudu staviti prokuvanu smesu ovsenih pahuljica pa na vrh dodati pire od jabuke i banane.
5. Posuti cimetom, mlevenim lanom, suncokretovim semenkama.
Ukoliko još uvek niste, savetujemo vam da uvrstite ovsenu kašu u svoj doručak. Igrajte se kombinacijom sastojaka koje dodajete u ovsenu kašu dok ne pronađete svoju savršenu varijantu!
Izvor: kiwi.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus