1. Brašno sipajte u jednu posudu, postepeno ulivajte vodu i mešajte da se ne stvore grudvice. Dodajte, takođe postepeno, polovinu meda (4 kašičice).
2. Zagrejte teflonski tiganj, ubacite susam i pržite dok ne dobiju lepu žutu boju. Prebacite ga u posudicu. U tiganju zagrejte ulje, ulijte jednu četvrtinu smese tako da se oblikuje u okruglu palačinku.
3. Pecite palačinku i s druge strane dok ne požuti. Ponavljajte postupak dok ne potrošite svu smesu (ukupno 4 palačinke). Pečene palačinke premažite preostalim medom, pospijte susamom i poslužite.
Izvor: tportal
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus