1. Lešnike propržiti u tiganju bez masnoće, pa ih ohladiti. Rernu zagrejati na 120 stepeni.
2. Belanca ulupati u čvrst sneg, dodajući mu šećer i rendanu srž vanile. Masu dalje lupati, sve dok ne bude potpuno čvrsta i dok se ne formiraju vrhovi. Lešnike, brašno i cimet pomešati i dodati.
3. Masu odmah sipati u špric za torte, pa na masnom papiru kojim je prekriven pleh, praviti kao trešnja velike kupice i u rerni oko 20 minuta više sušiti nego peći.
4. Eurokrem otopiti na pari i ostaviti da se malo stegne. Donju stranu puslica premazati eurokremom i poklopiti drugom puslicom. Ponoviti postupak dok se ne potroši sav materijal.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus