1. Napravite smesu za pohovanje - pomešajte vodu i jaje, a zatim dodjte smesu od brašna, praška za pecivo, soli i bibera. Odložite smesu u frižider.
2. Na krišku hleba stavite parče salame, preko toga sir, pa zatim opet salamu i poklopite kriškom hleba. Isecite sendviče na polovine ili četvrtine i pričvrstite čačkalicom.
3. Zagrejte ulje u dubokom tiganju. Izvadite smesu za pohovanje iz frižidera, pa u nju umačite sendviče tako da budu prekriveni sa svih strana. Pržite sendviče u zagrejanom ulju dok lepo ne porumene sa svih strana. Izvadite čačkalice, pospite ih šećerom u prahu i poslužite sendviče.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus