Vulkan je nedavno objavio knjigu Hrono kuhinja, autorke Ane Ćubele.
Za razliku od nebrojenih dijeta koje se zasnivaju na svakojakim odricanjima, često vrlo mučnim i nimalo bezazlenim po zdravlje, ova ishrana ne zahteva nikakve žrtve: i dalje ćete moći da jedete svoja omiljena jela, samo ćete naučiti kako da ih koncipirate i kada da ih konzumirate.
A kada jednom pređete na hrono, više nećete želeti da se hranite drugačije i trajno ćete uživati u svim blagodetima ovog režima. Uz osnovne smernice za početnike, ali i korisne savete za one koji su već hrono, u ovom kuvaru pronaći ćete sjajne ideje za svaki obrok u toku dana. A tu je i posebno poglavlje o prazničnoj trpezi, koje će vam otkriti kako da priredite pravu gozbu za svoje proslave – i sve to na hrono način.
Počnite odmah: uživajte u sjajnim jelima i obradujte svoje telo zdravim načinom ishrane,.
Stvar ukusa i Vulkan vas nagrađuju!
Jedan čitalac koji se prvi javi na i-mejl stvarukusa@adriamedia.rs i pošalje tačan odgovor na pitanje: "Ko je autor kuvara Hrono kuhinja u izdanju Vulkana?", dobiće jedan primerak kuvara.
Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.
Napomena: Dobitnik će biti kontaktiran putem i-mejla. Knjige se preuzimaju isključivo u redakciji sajta (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus