Nikad brži kolač sa nikad manje sastojka. Pomešajte ove dve namirnice i dobićete prelepi kolač kuvan na pari. Ako želite možete da ga ukrasite kakao prahom, ili sa malo džema. Pošto su domaći proizvodi uvek bolji od kupovnih mi vam predlažemo da napravite džem od šljiva.
Pre ovog ukusnog deserta za ručak poslužite piletinu u kremastom sosu.
Sastojci:
- 380 g kondezovanog mleka
- 250 g jogurta
Priprema:
Pomešajte kondezovano mleko i jogurt i dobro sjedinite. Posudu premažite sa puterom, a na dno stavite pek papirom. Sipajte smesu i kuvajte na pari.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus