Nikad brži kolač sa nikad manje sastojka. Pomešajte ove dve namirnice i dobićete prelepi kolač kuvan na pari. Ako želite možete da ga ukrasite kakao prahom, ili sa malo džema. Pošto su domaći proizvodi uvek bolji od kupovnih mi vam predlažemo da napravite džem od šljiva.
Pre ovog ukusnog deserta za ručak poslužite piletinu u kremastom sosu.
Sastojci:
- 380 g kondezovanog mleka
- 250 g jogurta
Priprema:
Pomešajte kondezovano mleko i jogurt i dobro sjedinite. Posudu premažite sa puterom, a na dno stavite pek papirom. Sipajte smesu i kuvajte na pari.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem