Kada vam se jede nešto slatko ovaj kolač je pravi izbor jer se pravi očas posla. Sve što treba da uradite je da umutite sastojke, a šporet palite samo da kratko istopite čokoladu. Ako imate mikrotalasnu, šporet vam neće biti potreban. Najbrži kolač koji će obradovati sve ljubitelje plazme i nutele jer se podloga pravi baš od ova 2 sastojka. 

Sastojci:

  • 200 g mlevenog plazma keksa
  • 150 g nutele
  • 200 g maskarpone sira 
  • 120 g šećera u prahu
  • 1 kašičica ekstrakta vanile
  • 200 ml slatke pavlake 
  • 140 g čokolade 
  • 100 g putera 

Priprema:

Keks i nutelu sjedinite, pa utisnite na dno kalupa. Maskarpone umutite sa šećerom u prahu i vanilom. Dodajte slatku pavlaku i nastavite da mutite. Sipajte preko podloge od keksa. Stavite u frižider nekih 40 minuta. Čokoladu otopite sa puterom, pa sipajte preko. Vratite u frižidera na još 30 minuta.