1. Staviti list oblande između dve vlažna krpe kako bi omekšao. Rastopiti čokoladu u mikrotalasnoj 30 sekundi u dva intervala, zatim fino umešati da se sva čokolada rastopi.


Sastojci:

2 lista oblandi

300 g bele čokolade

150 g putera

200 g kokosa

75 ml soka pomorandže

1/2 kašikice kokosovog brašna

2. Dodati omekšali puter i sjediniti. Dodati sok od pomorandže i kokosovo brašo,  nastaviti mešati dok se ne dobije kompaktna smesa.

3. Smesu ostaviti u frižider nekih 10 minuta da se malo učvrsti.

4. Premazati preko oblande i preklopiti drugom, a zatim preko staviti predmet koji će je presovati i vratiti u frižider.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/