1. U posudu staviti brašno, so, šećer, kapućino i dobro promešati.
2. Dodati margarin sobne temperature i jaje pa umesiti testo da se dobije masa pogodna za rad. Po potrebi dodati malo mleka ili vode.
3. Pripremljeno testo rastanjiti između dva lista papira za pečenje na debljinu oko 1 cm.
4. Čašicom vaditi oblike i ređati u pleh.
5. U sredini svakog kolačića kažiprstom napraviti malo udubljenje i peći u ugrejanoj rerni na 200ºC 20-ak minuta.
6. Kolačiće izvaditi iz pećnice i ostaviti da se ohlade.
7. Udubljenje u sredini napuniti sa nugat kremom, keksiće ređati na desertni tanjir i poslužiti.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: posaljirecept.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus