1. Jaja umutite sa šećerom. Brašno, prašak za pecivo i kakao pomešajte, dodajte umućenim jajima. Sve lagano promešajte, dodajte vodu i sjedinite masu. Razlijte u veći pleh postavljen pek papirom i pecite 20 minuta na 180 stepeni. Kad se pečena kora prohladi, isecite je na pola. 2. Za fil od mleka odvojte 150 ml i pomešajte s gustinom i šećerom. U preostalo mleko dodajte belu čokoladu i stavite da provri. U provrelo mleko dodajte gustin i kuvajte dok ne dobije potrebnu gustinu. Kad se ohladi, dodajte margarin umućen sa šećerom u prahu.
3. Za toping čokoladu, šećer, mleko i margarin kuvajte sve dok se sastojci ne sjedine. Krem ohladite, tako da bude kao omekšali margarin.
4. Kolač filujte na sledeći način: Koru premažite belim filom, zatim topingom, odozgo stavite drugu koru i ponovite postupak.