1. Očistiti višnje. Umutiti maslac sa 100 g šećera, vanilin šećerom i sokom od limuna. Razdvojiti žumanca i belanca pa umešati žumanca u umućeni maslac. Dodati griz, prašak za pecivo i prašak za puding.
2. Umutiti belanca sa ostatkom šećera. U masu sa žumancima umešati višnje, sir i na kraju sneg od belanaca. Sipati u nauljeni kalup za torte (prečnika 26 cm) i peći 70 minuta na 175 stepeni, pokriti eventualno tokom pečenja. Ostaviti da odstoji u kalupu oko 30 minuta pa izvaditi i posuti pre serviranja šećerom u prahu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus