1. Prokuvjte vodu sa šećerom, dodajte margarin i kad se istopi skloniti sa šporeta pa dodati mleveni keks i orahe.
2. Izmešati, masu podeliti na dva dela. U jedan staviti otopljenu čokoladu, drugi ostaje svetao. Pouljite malo tacnu ili pleh, istresite tamniji deo. Rastanjite, pa preko njega stavite svetli deo. Rukama rastanjite i taj deo blago pritiskajući.
3. Prelijte glazurom od čokolade. Ostavite da se stegne u frizideru pa secite na štanglice.
Izvor: serpica.net
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus