Kore: Napraviti tri kore. Umutiti po 4 belanceta, 4 kašike šećera, 6 kašika mlevenih oraha i 1 kašikom brašna. Kad se sve dobro sjedini sipati u podmazan pleh i peći na 200 stepeni oko 20 minuta svaku koru.
Fil: Umutiti 12 žumanaca, 8 kašika šećera, 13 kašika brašna. Sve umutiti i dodati u 1l mleka i skuvati. Kad se krem ohladi dodati 1 margarin pretnodno penasto umućen sa 150 g prah šećera. Dobro izmiksirati i podeliti masu na 3 dela.
I deo: dodati 150 g mlevenih ili seckanih oraha
II deo: dodati 150 g topljene čokolade
III deo: dodati 100 g kokosa
Filovati: Kora, pa prvi deo fila, pa kora, pa drugi deo fila, pa kora, pa treći deo fila.
Odozgo tortu ukrasiti po izboru, šlagom, mrvicama ili mlevenim orasima.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus