1. Skuvajte puding s gustinom u mleku i dodajte 10 kašika šećera. Kad se ohladi, sjedinite sa 125 g umućenog margarina. 


Sastojci:

3 kesice pudinga od vanile

4 kašike gustina

1 l mleka

20 kašika šećera

250 g margarina

300 g mlevene plazme

2 dl gustog soka od kajsije + za natapanje keksa

2 kutije piškota

2 kutije jafa keksa

I još:

kesica šlaga + mleko prema uputstvu

Ili:

fondan-masa

2. Za prvu koru umutite preostali margarin s preostalim šećerom, dodajte mlevenu plazmu i sok od kajsije. Masu ujednačite meseći je rukama i oblikujte po želji – okruglu ili pravougaonu. 

3. Preko kore stavite polovinu fila, a zatim formirajte drugu koru od piškota kratko natopljenih u sok od kajsije. 

4. Preko ove kore stavite ostatak fila, pa odozgo stavite treću koru od jafe takođe natopljene u sok od kajsije. 

5. Celu tortu premažite umućenim šlagom ili obložite fondan masom po želji.